Milk&Moo Ailesi

Milk&Moo Ailesini Yakından Tanıyın

 Bizleri bu zamana kadar birçok ülkede birbirinden farklı ürün ve karakterlerimizle tanıdınız. Şimdi Milk&Moo ailesini daha yakından tanıma zamanı.

 Ürünlerimizin sizlere ulaşana kadar ki geçen süreçte, görünmeyen kocaman kalpli ekibimizden bahsetmek istiyoruz. Arka tarafta yoğun trafiği yöneten kalabalık bir ekibe sahibiz.

 Biz Milk&Moo ailesi olarak da 4 kişilik çekirdek kadromuzla İstanbul Kavacık’ta yer alan rengarenk ve sıcacık ofisimizde miniklerimiz için yeni ürünler tasarlıyor, ürettiriyor ve satışını gerçekleştiriyoruz.

 Tasarımlarımızı yaparken içimizdeki küçük çocuğa kulak veriyor ve ortaya çıkan eğlenceli ruhla tasarım maceramızı sürdürüyoruz. Tasarlayacağımız ürünlerin her açıdan en iyisi olması için ekip ruhuyla çalışıyor, ortak kararlar alıyoruz. Miniklerimizin görüşlerine önem veriyor, onlardan aldığımız ilhamla ve onlara verdiğimiz değer ile üretimlerimizi büyük titizlik ve hassasiyetle gerçekleştiriyoruz.

 Sadece ofisimiz içerisinden işlerimizi yürütmüyoruz tabii ki de. Üretimi gerçekleşmekte olan ürünlerimizi kalite kontrol için sürekli alanda takip ediyor, yeri geliyor üretim masasına bizler de oturuyoruz. On parmağında on marifet olan çekirdek kadromuzla tasarımdan üretime, pazarlamadan paketlemeye kadar olan süreçte bir bütün olarak hareket ediyoruz.

 Sizler için oluşturduğumuz her paketi büyük heyecan ve mutlulukla hazırlıyoruz. Ürünün yanı sıra paketlerimize sevgimizi de katmayı ihmal etmiyoruz.

Sizlerden aldığımız güzel mesajları motivasyonumuzu en yukarıya taşımak için tekrar tekrar okuyor işlerimize aşkla devam ediyoruz. Sizlerden gelen samimi sıcacık mesajlarla gücümüze güç katıp büyümeye devam ediyoruz.

Milk&Moo Ailesi ile her zaman iletişime geçebilirsiniz 😊

Yorum Yap

* Zorunlu Alanlar

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.